Amsterdam del 1

Så kom turen til Amsterdam.
Fra min klasse var vi ikke så mange afsted, men sjovt var det. Vi startede i Utrecht på StayOkay Hotel hvor det var inklusive morgenmad. Morgenmaden var udmærket og der var alt hvad man havde brug for. Sengene var gode og den nederste køje, som jeg sov i, var indrettet sådan at det virkede som en lille hule. Der var stik til ens mobil eller computer og der var natlampe ved sengen. Faciliteterne var i det hele taget ikke noget vi kunne klage over her.

Dagen efter gik turen på kanalrundfart med computerstyret tale over højtaleren, som fortalte det der stod i brochuren. Synes det var lidt kedeligt at vi ikke havde en ægte person der kunne fortælle om området og sjove anekdoter, som han eller hun måske havde. Men vi så en masse og hyggede os med at se Amsterdam fra vand siden.

Vi fik herefter lidt tid til at udforske Amsterdam på egen hånd og det var også rart at vi kunne komme ud og se lidt forskelligt. Gågaden var ren sexshop, spisested, coffeeshop og bar. Selvfølgelig også de relevante som H&M, Primark og mange andre store kæder. Vi nåede ikke rigtig ud, hvor de mere specielle butikker var. Hvilket jeg synes var ærgerligt, for det blev lidt ensformigt.

Herefter var der guidet rundtur i Red Light District. Her blev vi mødt af en sexarbejder der fortalte os om historien om Hollands prostitutions arbejdere og også om sig selv.
Han er født kvinde og tiltales han/ham og bliver kaldt Bear, arbejder indenfor ”lesbian bondage porn” og fortalte meget åbent om alt hvad vi gerne ville vide.
Grund essensen er at der er mange flere regler indenfor sexarbejde end der er indenfor et kontorarbejde. Så mange efterhånden at det er svært at have et job indenfor det. Ud over det, en meget informativ oplevelse, som jeg kun kan anbefale dem der er interesseret i at opleve noget lidt andet end kanalrundfart på bånd.

Statuen “Belle” hvor de prostituerede samles til events i deres branche

Næste dag skulle vi pakke vores tasker, for vores to overnatninger i Utrecht var færdige. Turen gik til Rotterdam og deres kæmpe havn. Men den historie får i næste gang.

Ellers finder i flere informationer om Amsterdam og den attraktioner lige her!

Hurtig opdatering angående mit skoleforløb på Aalborg Handelsskole. Jeg går jo på EUD GF2 hvor meningen var at jeg skal videre i en læreplads indenfor handel. Jeg har efter en samtale med en af mine lærer valgt at gå videre på EUX. Det betyder at jeg lige skal have EUX grundforløb 2 inden jeg starter på studieåret, indeholdende noget merit og et fag på fjern undervisning. Men spændende bliver det!

Skriv et svar