facebook page

I saw the Sign

af | maj 3, 2023 | Nyt på Planeten | 0 Kommentarer

Hej allesammen!

I saw the Sign!
Jeg er meget begejstret for at præsentere vores nye ikoner på webshoppen. Disse ikoner fremhæver stoltheden bag dansk design og håndværk og repræsenterer produkter mærket med “Designed in Denmark”, “Designed by Lars Svane”, “Handmade in Denmark” og “Made in Denmark”.

Jeg har designet disse ikoner som neon skilte på sort baggrund, hvilket giver dem et moderne og stilfuldt udseende. Formålet med disse ikoner er at gøre det nemt for jer, vores kunder, at identificere og vælge produkter, der har været danske kræfter bag. Jeg ønsker at fejre og fremhæve vores lokale designere og håndværkere, der skaber unikke og kvalitetsprodukter.

Ikonerne repræsenterer:

Ikon for designed in denmark
“Designed in Denmark” – Dette ikon repræsenterer produkter, der er designet af danske designere. Ved at vælge et produkt med dette ikon støtter du dansk designindustri og talent.

ikon for Designed by lars svane
“Designed by Lars Svane” – Som ejer og designer hos Planetand.dk, repræsenterer dette ikon de produkter, som jeg personligt har designet. Hvis I er fans af mit arbejde, vil I helt sikkert elske disse produkter. For andre produkter jeg er hovedpersonen bag, så tag et kig på plac.dk – her er der også plads til regnbuer!

Ikon Hande made in denmark planet and
“Handmade in Denmark” – Dette ikon står for produkter, der er håndlavet i Danmark af dygtige håndværkere. Når I vælger et produkt med dette ikon, får I ikke kun et unikt produkt, men også en følelse af stolthed over at støtte dansk håndværk.

Ikon made in denmark planet and
“Made in Denmark” – Dette ikon markerer produkter, der er produceret i Danmark. Ved at købe et produkt med dette ikon er I med til at støtte dansk økonomi og lokale virksomheder.

Jeg håber, at disse nye ikoner vil hjælpe jer med at træffe bevidste valg, når I handler på Planetand.dk. Jeg er stolt af at kunne tilbyde produkter, der er designet, håndlavede og produceret i Danmark, og jeg er glad for at kunne dele denne stolthed med jer.

Udover de nuværende ikoner, er jeg altid åben for at udvide sortimentet og introducere nye ikoner på Planetand.dk, når det er relevant og meningsfuldt. Jeg ønsker at sikre, at webshoppen afspejler både mine kunders interesser og værdier samt mine egne. Hvis I har forslag til nye ikoner, der kan repræsentere og fremhæve yderligere aspekter af dansk design, håndværk eller bæredygtighed, vil jeg meget gerne høre fra jer. Sammen kan vi arbejde for at gøre Planetand.dk til den bedste platform for at finde og købe unikke danske produkter, der er skabt med kærlighed og omsorg.

Tjek vores webshop på Planetand.dk og opdag de fantastiske danske produkter, vi har at tilbyde. Husk at kigge efter de nye ikoner og vælg produkter, der har danske kræfter bag. God shopping!

Kærlig hilsen,
Lars

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *