facebook page

Julen og minderne

af | nov 29, 2022 | Jul | 0 Kommentarer

Julen og minderne

Julen er en tid, hvor vi alle samles omkring vores kære og mindes de øjeblikke, der har formet vores liv. For mig er julen et særligt minde om mine bedsteforældre og deres traditionsrige julefejring, som de holdt hvert år for hele familien.

De havde altid de skønne dannebrogsflag på træet, og de var altid gemt fra det foregående år. Derfor er det sikkert og vist, at det også er noget jeg har på mit juletræ. Derfor kan du også købe dem her på Planet and…

Jeg kan stadig huske den glæde, jeg følte i mit bryst, da mine bedsteforældre annoncerede, at julen ville blive fejret i deres hjem igen i år. Jeg begyndte straks at tælle ned til dagen, hvor vi ville kunne samles med hele familien og fejre jul sammen.

Åh nej dog

Men desværre endte min spænding med at tage en uheldig drejning, da jeg ofte blev syg og var nødt til at ligge på sofaen. Mens resten af min familie fejrede jul og dansede om træet. Jeg var dybt skuffet og ked af det over, at jeg ikke kunne deltage i den juleaften jeg havde glædet mig så meget til.

Men det var ikke kun julemiddagen og gaverne, jeg missede. Jeg overså også farverne på juletræet, som mine bedsteforældre pyntede med farvede elektriske lys hvert år. Jeg kan stadig huske, hvordan det glimrede og strålede i mørket, og hvordan jeg altid ventede på det øjeblik, hvor mine bedsteforældre ville tænde lysene på træet.

Når de levende lys dansede på glaskuglerne i masser af farver, så var det rigtig jul for mig. Derfor er det ogå naturligt at mit træ er farverigt, med masser af julepynt i forskellige former og farver. Jeg elsker at gå på opdagelse på juletræet og finde alle de sjove glaskugler. Derfor har jeg også nogle her på siden, hvor du kan gå på opdagelse i alle de sjove jeg har – se dem her. 

Selvom jeg ikke var i stand til at deltage i julen og danse om træet og spise maden, har jeg stadig mange dejlige minder om de julefejringer, vi har haft sammen gennem årene. Jeg vil altid huske de farvede elektriske lys på juletræet og den varme følelse af at være sammen med hele familien i juleferien.

Mine fremtidige jule

Mine bedsteforældre lærte mig, at julen handler om at samle vores kære og fejre vores traditioner sammen. Selvom jeg min jul i dag er helt anderledes, vil jeg altid huske mine bedsteforældre og de minder, jeg har om deres traditionsrige julefejringer.

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *