facebook page

Om Planet and...

Hvorfor en Webshop?

Mit totemdyr er...

Jeg hedder Lars og har startet Planet and…

Har du set filmen “Op”? så er hunden deri mit totemdyr.

Jeg har tit gang i mange ting på én gang. Planet and… er en af disse ting. Jeg startede først med at finde ud af hvad min butik skulle hedde. Jeg var gennem mange navne før jeg endte med “Planet and…” Jeg vidste at min butik ville have mange forskellige ting, så ordet “Planet” var det første, jeg vidste skulle være deri.

Jeg var ved at tænke “planet pop” men det vidste jeg var helt forkert. Jeg vidste at mit logo skulle være noget tegnet. Her er jeg vild med Disney og Anders And. Jeg hedder Andersen til efternavn og så faldt det lige for. Derfor de 3 punktummer efter “and…” og anden er mit logo.

Derfor blev det på “Planet and…”
Velkommen til!

Billedet her over blev taget i 2018 da min familie og jeg var i Disneyland Paris – Den tur, hvor min mand og jeg besluttede at vi ønskede at blive gift.

Det sælger jeg

En af de ting jeg vidste jeg ville have på Planeten, det er julepynt.
Julen for mig er farver og masser af dem. Mine bedsteforældre, som ikke er her mere, havde som de eneste jeg kendte, farvede lys på Træet juleaften. De havde de gode gamle glas fugle og de rigtig flotte 3D kugler. Så noget af dette kan findes på
Planet and…

Ud over dette, har jeg en veninde der laver glasperler i eget værksted. Her ønskede jeg hendes ting med på planeten, for jeg er selv ret vild med de ting hun laver.
Hun hedder Lisbeth Juhl og kalder hendes perler for Petronella by lisbeth juhl

Som de fleste der kender mig, eller laver en Google søgning ved, så er jeg en del af lgbt+ folket og har derfor valgt regnbueting til min lille butik. Jeg har selv været en aktiv del af både Aalborg Pride og Spektrum – LGBT Education. Den sidste, hvor vi tog ud på skoler og underviste i dansk LGBT+ historie m.m.

Jeg er desuden meget kreativ og fandt en leverandør der laver custom tøj. D.v.s. at jeg laver det tegnede mønster og de printer det på tøjet. Jeg har altid haft lyst til at lave den slags. Så når chancen byder sig. Vil jeg ikke gå forbi den. Det smarte ved denne måde at lave tøj på er, at det kun er det der bliver bestilt, der laves. Det kan jeg godt lide, for på den måde sparer vi på jordens ressourcer. Min lille kollektion hedder Planet and Customs Så det kan du også finde her på Planet and… 

 Jeg er selv hoppet med på bølgen om at passe på vores enestående planet. Vores klima er ikke hvad det var det far her var barn. Jeg kan derfor afsløre at i det nye år (2022) vil der komme en ny kollektion på Planet and… nemlig “Elmer’s Reuse” hvor det blandt andet er skjorter, syet af genbrugsmaterialer. Det bliver one of a kind varer og ægte håndlavet mode.

Så hvad er min vision?

Planet and… Det er først og fremmest en butik,
en med mange forskellige lande, årstider og ikke at forglemme højtider.
Med nogle varer som du ikke lige kan finde andre steder.
Jeg ønsker at skabe glæde, med farver og sjove, anderledes indfald. 
Alle er velkomne og alle har ret til at smile.
Når tiden er til det, er visionen at åbne en fysisk butik, sammen med min webshop.

Vil du have de seneste nyheder?

Virksomhedsadresse

Vester Halne Vej 108
9430 Vadum

CVR: 34943311

Betalingsmuligheder

Vi modtager Visakort, MasterCard, Visa-Dankort samt Mobilpay