facebook page

Om Planet and...

Dette er grunden fordi

Mit totemdyr er...

Jeg hedder Lars og har startet Planet and…

Har du set filmen “Op”? så er hunden deri mit totemdyr.

Jeg har tit gang i mange ting på én gang. Planet and… er en af disse ting. Jeg startede først med at finde ud af hvad min butik skulle hedde. Jeg var gennem mange navne før jeg endte med “Planet and…” Jeg vidste at min butik ville have mange forskellige ting, så ordet Planet var det første, jeg vidste skulle være deri.

Jeg var ved at tænke “planet pop” men det vidste jeg var helt forkert. Jeg vidste mit logo skulle være noget tegnet. Her er jeg vild med Disney og Anders And. Jeg hedder Andersen til efternavn og så faldt det lige for. Derfor de 3 punktummer efter and… og anden er mit logo.

Derfor faldt det på Planet and…

Lars Svane er ejer af Planet and...

Det sælger jeg 

En af de ting jeg vidste jeg ville have på Planet and… er julepynt. Julen for mig er farver, masser af dem. Mine bedsteforældre, som ikke er her mere, havde som de eneste jeg kendte, farvede lys på juletræet. De havde de gode gamle glas fugle og de rigtig flotte 3D kugler. Så noget af dette kan findes på Planet and…

Ud over det har jeg en veninde der laver glasperler i eget værksted. Her ønskede jeg hendes ting med på planeten, for jeg er selv ret vild med dem.
Hun hedder Lisbeth Juhl og kalder hendes perler for Petronella by lisbeth juhl

Som de fleste, der har læst min blog, ved så er jeg en del af lgbt+ folket og har derfor valgt regnbueting til min lille butik.

Jeg er desuden meget kreativ og fandt en leverandør der laver custom tøj. D.v.s. at jeg laver mønsteret og de printer det på tøjet. Jeg har altid haft lyst til at lave den slags. Så når chancen byder sig. Vil jeg ikke gå forbi den. Min lille kollektion hedder Planet and Customs Så det kan du også finde her på Planet and…

 

Så hvad er min planet? 

Planet and… er en butik, med mange forskellige lande og årstider. Noget af det, du ikke lige kunne finde andre steder.

 

Vil du have de seneste nyheder?

 

Virksomhedsadresse

Vester Halne Vej 108
9430 Vadum

CVR: 34943311

Betalingsmuligheder

Vi modtager Visakort, MasterCard, Visa-Dankort samt Mobilpay