facebook page

Om Planet and...

Hvorfor en Webshop?

Mit totemdyr er...

Jeg hedder Lars og ejer Planet and…

Har du set filmen “Op”? så er hunden deri mit totemdyr.

Jeg har tit gang i mange ting på én gang.
Planet and… er en af disse ting. Jeg startede først med at finde ud af hvad min butik skulle hedde. Jeg var gennem mange navne før jeg endte med “Planet and…” Jeg vidste at min butik ville have mange forskellige ting, så ordet “Planet” var det første, jeg vidste skulle være deri.

Jeg var ved at tænke “planet pop” men det vidste jeg var helt forkert. Jeg vidste at mit logo skulle være noget tegnet. Her er jeg vild med alt der er tegnet og Anders And. Jeg hedder Andersen til efternavn og så faldt det lige for. Derfor de 3 punktummer efter “and…” og anden er mit logo.

Derfor blev det på “Planet and…”
Velkommen til!

billede med regnbuefamilie der laver sjove ansigter

Vores lille regnbue familie.
Set fra venstre – Sara, Lars, Claus og Mads

Det sælger jeg

En af de ting jeg vidste jeg ville have på Planeten, det er julepynt.
Julen for mig er farver og masser af dem. Mine bedsteforældre, som ikke er her mere, havde som de eneste jeg kendte, farvede lys på Træet juleaften. De havde de gode gamle glas fugle og de rigtig flotte 3D kugler. Så noget af dette kan findes på
Planet and…

Det er ingen hemmelighed, jeg en del af LGBTQ+ folket og har derfor valgt regnbueting til min lille butik. Jeg har selv været en aktiv del af både Aalborg Pride og Spektrum – LGBT Education. Den sidste, hvor vi tog ud på skoler og underviste i dansk LGBT+ historie m.m. Men selvom jeg er en del af mangfoldigheden, er det ikke det der skal adskille os, for vi har alle ret til at være her.

Jeg er desuden meget kreativ og fandt en leverandør der laver custom tøj. D.v.s. at jeg laver det tegnede mønster og de printer det på tøjet. Jeg har altid haft lyst til at lave den slags. Så når chancen byder sig. Vil jeg ikke gå forbi den. Det smarte ved denne måde at lave tøj på er, at det kun er det der bliver bestilt, der laves. Det kan jeg godt lide, for på den måde sparer vi på jordens ressourcer. Min lille kollektion kan findes på PLAC.DK her er det vigtigt for mig at det også er noget der giver folk glæde og at tøjet kan bruges unisex

 Jeg er selv hoppet med på bølgen om at passe på vores enestående planet. Vores klima er ikke hvad det var det far her var barn. Jeg er derfor opmærksom på at genbruge emballage og undersøger hele tiden nye muligheder for forsendelse, så vi forbruger mindst muligt i virksomheden.

Så hvad er min mission?

Planet and… Det er først og fremmest en webshop,
en planet med mange forskellige lande, årstider og ikke at forglemme højtider.
Med nogle varer som du ikke lige kan finde andre steder.
Hos Planet and… er ønsket at skabe glæde, med farver og sjove, anderledes indfald. 
Alle skal være velkomne og alle har ret til at smile.
Planet and… er en del af regnbuen og vi hylder mangfoldigheden og forskelligheden.

Visionen er:
Når tiden er til det, er visionen at åbne en fysisk butik, sammen med min webshop.
Desuden er visionen også at vi på et tidspunkt kan levere til andre europæiske lande.
Samt levere varer der er designet af mig, Lars Svane Andersen.

elmer den lille minigraver pin eller badge

Personligt udtryk

Produkterne er udvalgt og designet med personligt udtryk. Her får du ikke standardvarer, men du får noget helt unikt.

Du finder noget her, du ikke finder andre steder.