Skool is Cool

Skole er Cool!
Ja jeg har ikke ladet høre fra mig i et stykke tid. Problemet, eller luksusproblemet har været at jeg jo er startet på Aalborg Handelsskole i Handel.

Nu er der vel gået en god måneds tid og alt er ved at falde på plads. Jeg er også ved at søge efter praktikplads, som jeg selvfølgelig håber at få. Mit drømmejob vil være noget her i Aalborg området, som har noget med import at gøre. Jeg vil selvfølgelig tage hvad jeg kan få og her yde mit bedste.

Jeg synes faktisk min klasse er en rigtig god klasse. Vi er en meget blandet gruppe af aldre (jeg er den ældste) og etniske danskere. Det er en god lærerig oplevelse at være blandt folk der har en anden baggrund end min.

Jeg har valgt at tage med på skoleturen til Amsterdam, i uge 41. Da vi kan få mulighed for at besøge firmaer, samt se Rotterdam havn. Det med at se tingene fra en anden vinkel, synes jeg er meget lærerigt. Det er noget jeg kan tage med mig i fremtiden.

Det er udfordrende at være på skolen og jeg ville ønske jeg havde haft overskuddet til dette, da jeg var 25. Men da det ikke var tilfældet, tager jeg mere end gerne kampen nu. Jeg synes nogle fag er lettere end andre. Virksomhedsøkonomi er virkelig tørt, jeg har dog lært en del og synes det nu er ret spændende. Især når vi har gang i Excel arket.

Afsætning som handler om målgrupper, og er ret spændende. Er sikker på at folkene bag ”Kender du typen” på DR1 har været forbi et kursus eller to i dette. Der er en del ting man skal vide her som f.eks. en Minerva model som vi skal bruge når vi tænker på vores målgrupper. Det handler om hvad denne gruppe folk vil købe. Så meget lærerigt igen.

Jeg håber at jeg får tid til at få skrevet noget mere. Og I skal nok få noget at vide om Amsterdam turen når vi kommer der til.

Men indtil da Skole er Cool!

Skriv et svar