facebook page

Jul

I Danmark er julen en stor del af vores faste danske tradition. Dog skal det siges at jul i Danmark, er lige så forskellig fra familie til familie. Som Ludo spillets regler er forskellig fra familie til familie. Man kan skrive tykke bøger om hvor forskellige vi er. Dog er jul den tid hvor de fleste af os, finder sammen og hygger i festligt lag og glemmer de stridigheder, der har været i årets løb.

Her på Planet and… er vi også rigtig glade for jul og hygge. Derfor skal der være lidt til alle, der har lyst til julehygge om det er med familien, vennerne eller helt alene. Selvom man sidder alene, kan man sagtens hygge sig og glæde sig over julen og de ting der hører med.
For der skal altså være plads til os alle, her på Planeten!
Grunden til at den julepynt, der findes på siden, altid er fuld af farver og sjov og ballade. Er fordi jul for os er glæde og sjov. Vores barndoms juletræ var altid farverigt, det vil vi gerne dele med jer der besøger os!

At gå på opdagelse på juletræets grene og finde alle de sjove figurer, med de mange farver. Er bare sjovt og spændende! Som nogle af de ting vi har, kan nævnes racerbiler, fugle, frøer og rumvæsener. Der alle glitrer om kap med julelysene på træets grene.
Man siger godt nok at julen er hjerternes fest. Men her på Planet and… er julen helt klart farvernes fest!

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.