facebook page

Aseksuel Pin

kr. 30,00

Aseksuel Badge

5 på lager

Beskrivelse

Aseksuel Pin

Vis din støtte og anerkendelse af aseksualitet med denne Aseksuel Pin. Aseksualitet eller kort sagt ace, er en seksuel orientering, der karakteriseres af en vedvarende mangel på seksuel tiltrækning mod nogen af kønnene. Det er vigtigt at forstå og respektere dette, og denne pin er en fantastisk måde at gøre netop det på.

Denne Aseksuel Badge er lavet af holdbart jern med en blank og flot messingbelægning. Den har en sommerfugle lås, som gør den nem at fastgøre på din taske, jakke eller ethvert tøjstykke, du ønsker at pryde. Med sine mål på 19×16 mm er den diskret, men samtidig iøjnefaldende.

Ved at bære denne Aseksuel Pin, hjælper du med at udbrede kendskabet til aseksualitet, og du viser din støtte til alle, der identificerer sig som aseksuelle. Denne pin er også en glimrende gaveide til venner eller familie, der er aseksuelle, eller til dem, der ønsker at vise deres støtte til aseksuelle rettigheder.

Vis din støtte til mangfoldighed og inklusivitet med denne smukke Aseksuel Pin.

Planet and… er en del af regnbuen og støtter Aalborg Pride. Følg os på Facebook eller Instagram for at få de sidste nyheder. Vi ses i mangfoldighedens tegn.

Materiale: Jern | Messingbelægning
Str.: 19×16 mm
Sommerfugle lås