facebook page

Bear Pride Flag

kr. 79,00

12 på lager

Beskrivelse

Bear Pride Flag

Udtryk din bear pride med vores autentiske Bjørne Pride Flag. Dette flag er en hyldest til de rå, behårede mænd, der indkapsler Wolverine eller Lumberjack-stilen – det perfekte symbol for den robuste type.

Det Internationale Bear Brotherhood Flag blev oprindeligt designet i 1995 af Craig Byrnes og har siden da tjent som et stærkt ikon for bear-samfundet. Mit Bear Flag bevarer denne arv og viderefører budskabet om stolthed, accept og inklusion i bear-samfundet og ud over.

Flaget måler 90/150 cm, hvilket gør det til en markant tilføjelse til enhver fest, parade eller hjem. Lavet af holdbare materialer, sikrer dette flag, at du kan vise din bear pride med stolthed og holdbarhed. En størrelse der gør at du bliver set i gaden eller til paraden. Brug det som et banner på din væg, som en del af din indretning

Bær vores Stolte bjørne Flag med stolthed og lad verden vide, at du er en del af bear-broderskabet. Vores flag er mere end blot et symbol – det er et statement om styrke, individualitet og fællesskab.

Så uanset om du identificerer dig selv som en bear, støtter bear-samfundet, eller bare ønsker at vise din anerkendelse af mangfoldigheden inden for LGBTQ+-spektret, er vores Bear Flag det perfekte valg. Lad dit flag flyve højt og stolt!

str: 90/150