facebook page

Kageflag – Pride

kr. 25,00

24 på lager

Beskrivelse

Kageflag – Pride

Jeg har altid elsket farver, især når de bruges til at fejre mangfoldighed og kærlighed. Det er derfor, jeg er helt vild med vores Kageflag i Regnbue farver. Jeg kan ikke tænke på noget bedre end at se et hav af farver pynte på en lækker kage eller en bunke sjove cupcakes til en fest.

Disse Regnbue flag er lige i øjet, hvis du, ligesom mig, elsker farver, og gerne vil have mere af det til dine fester. De er nemlig lige så store som de velkendte Dannebrogsflag, vi alle har stukket i en fødselsdagslagkage mindst én gang i vores liv.

Jeg bruger selv disse farverige flag til alle lejligheder – fra Pride-paraden, til venindens ‘spring ud af skabet’-fest, eller bare en hyggelig familiefødselsdag hos min skøre faster Karen, som også er helt vild med regnbuer.

Kageflag – Pride er til dig der elsker mangfoldigheden og diversiteten – fejr det sammen med Planet and…

Hver pakke indeholder 50 regnbuefarvede kageflag, så der er rigeligt til at sprede farve og glæde igen og igen. Jeg håber, du vil elske dem lige så meget, som jeg gør. Bestil dine Kageflag i Regnbue farver i dag og lad os fejre livet, kærligheden og mangfoldigheden sammen!

Materiale: Træ | Papir

Du kunne også være interesseret i...