facebook page

Stud round Blue

kr. 50,00

ikon for Designed by lars svane Ikon Hande made in denmark planet and Ikon for designed in denmark

1 på lager

Beskrivelse

Stud Round Blue
Øreringe der er designet med en enkel, men iøjnefaldende form, der virkelig fanger opmærksomheden. De runde 1×1 plader med knop er lavet af de klassiske Lego klodser og kombinerer det bedste fra både legetøj og modeverdenen. Med deres smukke blå farve vil disse øreringe helt sikkert gøre et statement i ethvert outfit.

Disse legende Lego smykker er designet til både drenge og piger, samt det voksne legebarn. Med et tidløst design og en farve, der passer til enhver stil. Så er Stud Round Blue øreringe det ideelle valg for Lego-elskere. Der ønsker at tilføje et strejf af legesyge til deres hverdagslook.

Alle Lego smykker er fremstillet i nikkelfrit materiale, hvilket gør dem sikre og behagelige at bære for personer med følsom hud eller nikkelallergi. Med disse smykker kan du udtrykke din kærlighed til Lego, uden at gå på kompromis med komfort og kvalitet.

Så derfor – Uanset om du er en ung Lego-entusiast eller et voksent legebarn. Så er Stud Round Blue øreringe det perfekte smykkevalg for dig. Med dens unikke design, iøjnefaldende blå farve og nikkelfri materiale, vil disse Lego-inspirerede smykker helt sikkert blive et samtaleemne og tilføje et legende element til din stil.

Vær anderledes og leg med din stil.