facebook page

Beskrivelse

The Queen Champagneglas

Tag kontrol over dit kongerige med vores The Queen Champagneglas. Dette unikke, Barbie pink glas med en fed, guld tekst der læser “The Queen of Fucking Everything”, er designet til at fejre din indre diva og inspirere selvsikkerhed med et glimt i øjet.

Hvorfor vente på en særlig lejlighed for at nyde en skål champagne? Gør enhver dag til en fest med Queen Champagneglas. En kedelig onsdag? Sæt korken i en flaske mousserende og lad dig forkæle, fordi du fortjener det!

Dette er ikke bare et glas, det er en erklæring. Når du løfter The Queen champagneglas, siger du ‘f*ck til det hele!’ Du afviser at lade verden diktere, hvem du er. Du er stærk, uafhængig, og i dette øjeblik, du er dronningen af alt.

Med en kapacitet på 25 cl og en højde på 24 cm, er dette glas det perfekte størrelse til en velværdig skål. Dets robuste design sikrer, at det kan håndtere enhver feststemning, mens det stadig beholder sit elegante udseende.

The Queen Champagne glas er mere end bare et drikkevarebeholder – det er et symbol på selvudfoldelse og empowerment. Hvornår du bruger det, fejrer du dig selv, lader din egen unikke lys skinne og fejrer alt, hvad det betyder at være dronningen af f*cking everything.

Se andet PRIDE tilbehør her

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “The Queen Champagneglas”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *