facebook page

Tie Dye Blue Bandana

kr. 25,00

12 på lager

Beskrivelse

Tie Dye Blue Bandana

Her har vi en rigtig skønhed! Min ‘Tie Dye Blue’ bandana er, som navnet antyder, et fortryllende blend af forskellige blå nuancer, skabt med den tidløse batik teknik. Og med det klassiske paisley mønster, giver det et fantastisk og unikt udtryk, der virkelig skiller sig ud.

Jeg elsker at have den på, og jeg ved, du også vil. Den måler 56*56 cm, så den er den perfekte størrelse til at bruge på et utal af måder. Har du nogensinde prøvet at bruge en bandana som et hårbånd, halsklud, armbånd eller måske til at binde omkring din taske for et ekstra pop af farve? Mulighederne er uendelige!

Materialet er 100% bomuld, hvilket gør bandanaen let, blød og behagelig at have på, uanset hvordan du vælger at bruge den. Og hey, lad os ikke glemme det vigtigste. Det smukke blå batikmønster skriger nærmest Pride! Det er som en lille reminder om at fejre mangfoldighed og inklusivitet, hver gang du har den på.

Næste gang du planlægger at gå til en Pride begivenhed, husk da at tage denne bandana med. Den vil helt sikkert tilføje det ekstra lag af farve og personlighed til dit outfit. Og ikke kun det – den vil også vise din støtte og kærlighed til vores fantastiske og farverige LGBT+ samfund. For vi er stolte og vi er her for at blive set!

56*56 Cm
Materiale: 100% Bomuld