facebook page

Transkønnet Pin

kr. 30,00

Transgender Badge

5 på lager

Beskrivelse

Transkønnet Pin

Vis din støtte og kærlighed til transkønnede personer med denne Transkønnet Pin. Transkønnet er en term, der bruges om personer, hvis kønsidentitet eller kønsudtryk ikke stemmer overens med det køn, de blev tildelt ved fødslen. Det er vigtigt at anerkende og støtte disse individuelle oplevelser, og det er lige præcis, hvad denne pin gør.

Pin’en er lavet af holdbart jern med en smuk messingbelægning, som giver den et skinnende og stilfuldt look. Med dens sommerfugle lås kan den nemt fastgøres til tøj, tasker eller andre personlige genstande. Den måler kun 19×16 mm, men dens betydning er ubetinget stor.

Brug denne Transkønnet Pin til at fejre diversitet og individualitet, og for at vise din solidaritet med transkønnede mennesker. Om du bærer den på din jakke, taske eller skjorte, så er denne pin en kraftfuld påmindelse om, at alle fortjener at leve som deres sande jeg, uanset deres kønsidentitet.

Det er også en fantastisk gaveidé til en transkønnet ven, familiemedlem eller enhver, der støtter transrettigheder. Ved at bære denne Transkønnet Pin viser du din kærlighed og støtte til alle i transkønnet fællesskab.

Planet and… er en del af regnbuen og støtter Aalborg Pride

Materiale: Jern | Messingbelægning
Str.: 19×16 mm
Sommerfugle lås